hoe alcoholgebruik het pokerspel beïnvloedt

Helpt alcohol bij poker

Een professionele pokerspeler, ziet het spel altijd als zijn werk. Als het hun baan is, dan is alcohol drinken op de werkplek onaanvaardbaar. Het verlangen om geld te verdienen met deze vorm van gokken kan verschillende soorten gezondheidsveranderingen in het leven van een speler teweegbrengen. Alcohol kan helpen om stress te verlichten, maar kan ook de toestand van een reeds onstabiele speler verergeren. Laten we proberen te begrijpen waarom gokkers zich overgeven aan de nadelige effecten van warme dranken. Sommige helpen stress te verlichten, angst kwijt te raken of gewoon in een slaperige toestand weg te zakken na een lange wedstrijd.

Er heerst een perceptie dat pokerspelers vrij vaak alcohol drinken. Dit is een beeld dat de gemiddelde persoon kan zien terwijl hij naar films kijkt of verslag uitbrengt over pokerseries. Pokerspelers maken er geen groot geheim van. Laten we eens kijken wat pokerspelers die regelmatig tijd doorbrengen aan de goktafel en een regelmatig inkomen verdienen met poker, hebben geantwoord. Dit is wat ze antwoordden op de vraag: “Is het oké om te drinken tijdens het spelen?”. De meeste beroepsbeoefenaars gaven een bevestigend antwoord op deze vraag en gaven toe dat alcohol hen helpt tijdens een drukke wedstrijd. We zijn allemaal mensen en pokerspelers zijn net zo vatbaar voor ondeugden als ieder ander. Geld verdienen met pokeren kan iemand van zijn geld beroven. Daarom kunnen onder de graad enorme verliezen en andere onaangename zaken niet worden uitgesloten.

Laten we het eens hebben over de vraag of pokerspelers alcoholische dranken moeten nuttigen? Een beroemde pokerspeler “Purity” heeft zijn mening over de zaak gegeven. Zijn hoofdbezigheid, nu al meer dan 10 jaar, is geld verdienen met poker.

Purity praat over alcohol in poker

Warme dranken zijn een onmisbaar attribuut dat elke pokerspeler gebruikt, ongeacht het niveau. Alcohol wordt niet alleen genuttigd door professionals, maar ook door amateurs van dit vermaak. Stress is iets waar elke PRO mee te maken krijgt, en alcohol is een oplossing voor dit probleem.

Zuiverheid kreeg ook met deze plaag te maken in het prille begin van zijn carrière. Hij raakte verslaafd aan deze verslaving. Het was normaal voor hem om 2 glazen whisky te drinken, aangelengd met cola. Zo probeerde Purity in slaap te sukkelen na weer een spel, dat hem uit zijn gebruikelijke ritme haalde.

Maar laat je er niet te veel aan ophangen, het belangrijkste is dat je begrijpt wat je van het leven wilt, wat de zin ervan is. Onze held heeft dit meegemaakt, en hij is erin geslaagd om veel dingen te heroverwegen. Hij besefte dat hij moest stoppen met het drinken van alcoholische dranken en met roken.

Purity heeft ook ingezien dat je van het leven kunt genieten zonder dope te gebruiken, en hij doet zijn best om minder stressvolle dingen te doen.

of spelers alcohol moeten gebruiken tijdens het pokeren

Welke dosis kan geen kwaad

Het is eigenlijk heel moeilijk om deze vraag te beantwoorden, aangezien de hoeveelheid alcohol een zeker effect heeft op de hersenactiviteit van een persoon. Zelfs als u probeert te beheersen wat u drinkt, zult u vroeg of laat de veilige limiet overschrijden. Het leven is een terrein waarop je voortdurend moet werken, niet alleen om geld te verdienen maar ook om slechte gewoonten af te leren. Dus elke vorm van doping weerhoudt je ervan hard te werken en ruïneert je gezondheid.

Warme dranken en stressvolle situaties

Bij het pokeren wordt een speler beïnvloed door verschillende factoren en als gevolg daarvan raakt hij gestresseerd als hij alcohol probeert te drinken. Maar dit is geen oplossing, bekijk de stressvolle situatie gewoon vanuit een andere hoek en stop met het verdrinken van de ene stressvolle situatie in een andere.

Het effect van alcohol op het spel

Als we het hebben over de invloed van alcohol op het spel, is het onmogelijk om een “negatief” of “positief” kenmerk te geven. Je moet rekening houden met wat er werkelijk aan de hand is. Alcohol is geen wondermiddel. U kunt bijvoorbeeld denken dat een bepaalde dosis wijn de bloedsomloop kan verbeteren, zodat uw hersenen sneller werken en u sneller beslissingen kunt nemen met poker.

Maar als je niet dapper en zelfverzekerd kunt zijn zonder een warme drank, is dat een probleem. Om te beginnen moet je erachter komen wat de oorzaak is van de angst in jou.

Probeer, voor je begint te spelen, je mindset te resetten en besef dat alcohol je niet helpt, maar je vijand is in elke situatie in het leven.