WSOP armband

In de rij voor de eerste armband

Laten we vandaag eens terugblikken op hoe sommige pokerspelers erin slaagden hun eerste trofee te winnen bij de World Series of Poker (WSOP).

Poker wordt beschouwd als een van de meest onvoorspelbare en oneerlijke vormen van gokken. Vooral MTT in een real-time gokhuis formaat. Het is tijd om stil te staan bij de gokkers die de ontberingen van de WSOP hebben gekend, maar er ook in geslaagd zijn om ze tot hun recht te laten komen.

De World Series of Poker ging eind mei 2022 van start en loopt tot 20 juli. Het grote gokken evenement is van plaats veranderd – Bally’s Casino en Parijs. Niemand kan met zekerheid zeggen of de verandering van plaats de wedstrijd zal beïnvloeden.

Anatoly Zyrin, de eigenaar van 2 World Series bracelets, vertelde ons dat de WSOP iets heel specifieks is, en dat de resultaten over het hele jaar nauwelijks vergelijkbaar zijn.

Om je kansen op het winnen van de felbegeerde trofee te vergroten, moet je:

  1. Regelmatig reizen naar evenementen op dit niveau.
  2. Zet een aanzienlijk bedrag in op de lange termijn.
  3. Speel een verscheidenheid van verschillende soorten poker.

Al deze dingen kunnen bijdragen tot het winnen van een armband. Maar helaas zijn er maar heel weinig gamers die aan de hierboven beschreven criteria voldoen, en de meest opvallende is Urbanovich, die slechts twee keer naar de WSOP is geweest. Hij zou de trofee kunnen opeisen als hij vaker naar het evenement ging. Van de professionals van de oude stempel komen Roland Izraelashvili en Allen Kassler binnen. Zyrin zelf heeft een paar bracelets, maar kan er niet prat op gaan dat hij alle spellen speelt en is slechts twee keer naar de WSOP geweest.

Dan Smith is een unieke Super High Roller en een WPT, EPT en PokerGO Tour kampioen met vele prijzen van gespeelde toernooien maar nog steeds geen bracelet. Hij is al 12 jaar op rij op elk World Series-evenement gesignaleerd en wist zelfs 50 keer te winnen, maar helaas nooit aan de leiding te komen. In 2021 bij de online series wist hij de winst te pakken, in 2016 kreeg hij 3 miljoen dollar voor de 2e plaats.

WSOP pokertoernooi

Nu is het tijd om Isaac Haxton’s spel te bespreken. Ik kan niet geloven dat hij al 20 jaar pokert en meer dan een miljoen dollar heeft verdiend met zijn spelletjes. Maar hij heeft het nooit gehaald, niet één keer, in één van de prestigieuze series. Zelfs 13 jaar geleden had hij de felbegeerde trofee kunnen winnen, maar hij had kunnen worden verslagen door Vitaly Lunkin.

Hier is nog een kanshebber voor de armband, Alex Foxen. Slechts 3 WSOP toernooien verwijderd van zijn vrouw in te halen in termen van bracelets. Kristen heeft 1 juweel verdiend door deel te nemen aan het online toernooi, het andere in het vrouwentoernooi. Alex heeft de GPI Speler van het Jaar titel voor verscheidene jaren gewonnen.

Shannon Schorr – Heeft 147 keer de WSOP Series of Poker gewonnen, maar heeft nog nooit een grote trofee gewonnen. Hij heeft al meer dan 15 jaar aan elke World Series meegedaan, maar heeft niet veel geluk gehad.

Roland Izraelashvili heeft het record voor de meeste World Series-inkomsten. Zijn spelniveau is indrukwekkend, maar dat heeft hem geen bracelet opgeleverd.

Christoph Vogelsang is constant aan het tijdrekken, maar speelt professioneel. Sommige van zijn tegenstanders denken dat hij geen kans maakt om het juweel te krijgen.

Adam Owen heeft vele *COOP titels in verschillende disciplines, maar helaas heeft hij offline nog niet overwonnen. Hij speelt op alle niveaus en kan de overwinning behalen.