Beckoning - pókerrészvény kiváltása

Mostantól bárki vásárolhat híres pókerjátékosok részvényeit

A backing a pókerasztalnál egy játékosba történő pénzbefektetés leggyakrabban használt módja, amellyel a jövőbeli nyereményének egy százalékát szerzik meg. De még a befektetés ilyen látszólag ártalmatlan módja is tartogat buktatókat és bonyolult dinamikát a felek között. Korábban szokás volt, hogy papírok aláírása nélkül valósult meg a támogatás, de ma már léteznek olyan speciális weboldalak, ahol bárki megvásárolhatja vagy eladhatja a profi részesedését.

A PocketFives portálon a szerencsejáték-versenyek népszerű profijainak megosztásai nyilvánosak. Ma elmondjuk, hogy mely szerencsejátékosok tették fel akciójukat, és hogy érdemes-e fogadni rájuk.

Globális csillagok

A KidPoker és az ElkY csak néhány éve működik együtt magánbefektetőkkel, és nagyon nehéz megszerezni a részesedéseiket, mert ez egyfajta exkluzivitás. A PocketFives meglehetősen szerény ajánlatokat kapott tőlük, és nagyon gyorsan megszerezte őket. A tomboló népszerűség a jó ismertségnek és az 1,0-s oddsnak köszönhető.

De ne érezzék rosszul magukat, hogy a részvényeik nincsenek eladó, mert nagyon hamarosan a hírességek a részvények egy kis részét eladásra akarják majd bocsátani.

Jelenleg még mindig lehet vásárolni a Nezalezha sikeres pókerjátékosának, Kachalovnak a részvényeit. Négy évvel ezelőtt játszott utoljára WSOP-meccset, és most úgy döntött, hogy visszatér, hogy nyereménye 20%-át felajánlva segítse hazáját.

Mi hívogat a pókerben

Gyönyörűen tudják játszani a játékot

Beszéljünk néhány hasonlóan népszerű szakemberről, akik számos játékot tudnak játszani, az első a listánkon Julien Martini.

Franciaországból származik, és minden versenyen részt vesz. Tavaly a WSOPE-n két trófeát nyert. De ennek ellenére Julien ugyanezen az eseményen idén sikerült felajánlania a részvényeit a versenyeken egy kis felárral 1,1x.

Dietrich Fast a következő szerencsejátékos, aki a „régóta fennálló grinders” kategóriába tartozik. Ausztriából származik, és már régóta játszik offline, EPT- és WPT-címeket és egy WSOPE-aranykarkötőt szerzett.

A PocketFives-on Dietrich öt versenyen tett téteket, amelyek esélyei 1,08x és 1,40x között mozogtak.

A listánkon van egy nagyon fiatal szakember, aki 4 évvel ezelőtt tört be a pókerbe, és a mai napig folytatja a karrierjét.

Általában kisebb high roller versenyeken játszik $10000-tól, és a legjobb eredménye a 3 évvel ezelőtti Patty Poker Live Millionon elért 2. hely volt a Bahamákon, ahol $619,000-t nyert.

Az idő a legfontosabb

David Williams a profi pókerjátékosok markáns képviselője. Karrierje csúcsán volt a nyolcvanas években, amikor a 2004-es WSOP-n a 2. helyért 3,3 millió dollárt nyert. Már több éve versenyez a WSOP-n és a WPT-n.

David a WSOP első hetében 5 versenyen 20%-os tétet tett fel, és arra utal, hogy hamarosan még többet fog feltenni. Az esélyek 1,10x és 1,20x között mozognak.

Sean Deeb egy nagyon ígéretes játékos, aki komoly pénzeket tud kicsalni a pénztárcádból. Miért? Mivel rengeteg tapasztalata van az online formátumú játékokban, öt WSOP-aranykarkötővel rendelkezik, és célja, hogy a sorozat legjobb játékosa legyen. Többek között azért, mert az elmúlt 10 évben következetes eredményeket ért el.

Mike Matusow 26 éves tapasztalattal rendelkező játékos, aki 3 versenyen valósította meg 25%-os részesedését.